Wij bieden cateringbenodigdheden aan, bereiden buffetten en funfood en leveren drank! Kortom, een volledige verzorging van uw catering.

Bijpassende catering voor elk feest

Catering, maar dan wel op onze eigen manier. Dus net even iets anders dan anders. Wij doen er alles aan om onze bijdrage aan uw feest onvergetelijk te maken. Eerlijk eten, pure smaak, origineel gepresenteerd. Dat is Entertrain Catering.

Op deze site vindt u een aantal voorbeelden en culinaire mogelijkheden. Wij begrijpen als geen ander dat het gaat om het totale plaatje van locatie, aankleding, eten/drinken en gepast entertainment en willen graag vrijblijvend met u meedenken om ook uw feest bijzonder te maken.

Wat bieden wij allemaal aan?

Hapjes en amuses

Kleine verrassinkjes, dat zijn onze hapjes. Soms stoer en puur, dan weer verfijnder of geraffineerd, maar altijd lekker en een plaatje om te zien.

Meer informatie

Lunches, brunches en high tea

Samen aan tafel is samen genieten. Het gaat hier niet alleen om eten, maar ook om samen te vieren ! Vers gebakken brood, soepen aangepast aan het seizoen en de geur van verse koffie. eenvoudig en toch heerlijk.

Meer informatie

Buffetten en live cooking

Bij Entertrain catering hebben wij voor iedere gelegenheid een heerlijk buffet. Omdat ieder feest, iedere opdrachtgever en iedere gelegenheid een uniek karakter heeft, hebben wij ons menu in de volgende groepen opgedeeld.

Hapjes buffetten
Meer dan een hapje? Minder dan een buffet? Laat u verrassen door onze hapjesbuffetten. Voor elk wat wils. gedurende de hele avond lekker snoepen en pikken van unieke mooie smaakvolle hapjes.

Traditionele buffetten
Klassiekers uit onze eigen streek. Bekende recepten met liefde voor u bereid. Ook hier wel weer onze eigen touch. Huisgemaakte koude schotels, met warm vlees of mooie luxe vis soorten. Niet voor niets klassiekers.

Thema buffetten
Geworteld in de traditie van het land, maar uitgevoerd naar onze smaak. Proef het beste wat de verschillende continenten u te bieden hebben en wie weet kiest u dit keer voor een minder voor de hand liggend themaland.

Meer informatie

Walking en sitting diner

Bestaande uit een amuse van het huis, een voorgerecht, een soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.
Prijs per persoon:
3 gangen – € 29,50
4 gangen – € 34,50
5 gangen – € 39,50
Tot 40 personen serveren wij 1 keuze mogelijkheid per gang (behalve het hoofdgerecht, standaard 2 keuzes )
Tot 75 serveren wij 2 keuzes vanaf 100 serveren wij 3 keuzes.

Meer informatie

Barbecue

We zullen het maar direct vertellen… Wij zijn gek op de barbecue! Verwacht echter geen standaard barbecue buffetten, maar laat u verrassen door onze originele voorstellen en ervaar eens zelf dat de barbecue meer mogelijkheden heeft dan u van te voren zou denken. Wij leveren de hieronder beschreven buffetten altijd incl. servies, bestek, toebehoren en uiteraard de barbecue. Wilt u een kok erbij? Informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Alle soorten buffetten

Bestel uw catering op maat

Hebben uw gasten een unieke smaak? Uw eigen menu samenstellen? Entertrain beschikt over een eigen catering afdeling. Onze chef luistert graag naar uw wensen en adviseert u graag in uw keuze. Graag uw ideeën bespreken maak snel een afspraak met onze chef!