Wij organiseren allerlei soorten evenementen, geheel op maat! Van kinderfeest tot bruiloft, we hebben alle expertise in huis om uw feest te laten slagen.

Een event op maat

Entertrain Events is partner voor het organiseren van uw evenement. Door onze jarenlange ervaring en ongekende creativiteit zijn wij perfect in staat een spraakmakend evenement te organiseren. Niet alleen als organisator, maar ook als uitvoerder met onze eigen mensen en materialen. Pragmatisch, origineel en verrassend. En, niet onbelangrijk, door onze eigen inbreng betaalbaar en concreet. Gedurfde concepten, die wel praktisch en realiseerbaar zijn op echt originele locaties. Dat is ons idee van events. Graag horen wij wat uw idee is!

Hoe organiseren wij een evenement?

Persoonlijke afspraak

Als eerste zullen wij door middel van een persoonlijke afspraak al uw wensen en behoeften op een rijtje zetten. Aan de hand van uw wensen zullen wij alle mogelijkheden bespreken om zo tot een evenement te komen dat aan uw wensen en behoeften voldoet.

Concept evenement voorstellen

Hierna werken wij alles uit en leveren wij een concept aan. Hierbij zullen wij nogmaals contact met u opnemen om door te spreken of het concept naar uw wensen is en wat er eventueel nog veranderd moet worden.

Starten met organiseren

Als het concept aan uw wensen voldoet, beginnen wij met het organiseren van het evenement. Wij treffen alle voorbereidingen en zorgen dat alles op de dag zelf goed verloopt! Met andere woorden nemen we al uw zorgen uit handen.

Evaluatie

Tevreden gasten vinden wij erg belangrijk bij Entertrain. Daarom evalueren we het evenement altijd achteraf met u! Op deze manier blijven we van elk evenement leren en kunnen we onze evenementen nog beter op de wensen en behoeften van de klant afstemmen.

Voor alle soorten events

Entertrain is uw partner voor al uw soorten events. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Openingen, bruiloften en Zakelijke evenementen zijn allemaal voorbeelden maar ook kinderfeestjes, communies en studenten events zijn soorten evenementen die Entertrain organiseert.

Voorbeelden van feesten

Wilt u ook een goed georganiseerd evenement?