Gemakkelijk thuisbezorgd

Geen zorgen over het vervoer? Wij bezorgen aan huis en komen het ook weer ophalen! Wij beschikken over een eigen transportdienst waardoor we flexibel kunnen omgaan met levertijden. Dit gaat altijd in overleg met de klant. Door onze centrale ligging in Limburg bieden wij een snelle levering in heel Limburg. Locatie buiten Limburg? Daar leveren wij ook!

Adressen binnen de gemeente Echt-Susteren:

  • Vast tarief van €25,00

Buiten de gemeente Echt-Susteren:

  • Instaptarief: €25,00
  • €0,50 per gereden kilometer
  • Afstand wordt 4 keer afgelegd. Bij bezorging én bij ophalen op en neer.
  • Wij gebruiken altijd de routeplanner van de ANWB

De hierboven genoemde transportkosten zijn exclusief 21% BTW.

Wanneer er geen op- en afbouw is bijgeboekt, dienen de materialen bij het retour halen schoon en opgerold klaar te staan voor transport. Indien wij langer dan 30 minuten laadtijd nodig hebben als gevolg van het niet nakomen van bovenstaande afspraak, brengen wij €25,- per uur p.p. in rekening.

Snelle service!

Ophalen en terugbrengen

Om kosten te besparen kunt u ook uw reservering zelf komen ophalen en terugbrengen. Wij beschikken over een eigen afhaal- en retourlocatie, gelegen op de Rijksweg Zuid 19 te Echt. De gevraagde materialen liggen op de afgesproken tijd op u te wachten. Na gebruik kunt u de spullen hier ook weer afgeven. Lees de orderbevestiging goed door! Hierin staan de afgesproken tijden weergegeven. Uiteraard is zelf afhalen en terugbrengen geheel kosteloos.

Wij bezorgen gemakkelijk en snel op locatie!