Wij geven advies op maat! Voor elk event, feest of speciale gelegenheid adviseren wij de beste keuzes.

Entertrain in een nutshell

De Entertrain Group is gevestigd in het voormalige Party en Kartcenter in Echt op de Bandertlaan 9 in Echt, All in Echt genaamd. Buiten het reguliere karten en bowlen beschikken we ook nog eens over een aantal uniek ingerichte themazalen. Daarnaast hebben wij ook nog eens een compleet 5000 vierkante meter groot evenemententerrein ter beschikking, waar we zeer veel verschillende evenementen vorm kunnen geven! Tenslotte werkt Entertrain ook nog vrijwel dagelijks op andere locatie’s door het hele land.

Wie is de Entertrain Group ?
De Entertrain Group bestaat uit een combinatie van bedrijven, met elk hun eigen discipline, maar wel allemaal gericht op de evenementenbranche. Een aantal zelfstandig opererende onderdelen, met elk hun eigen mensen en materialen, die daar waar disciplines elkaar overlappen,  snel kunnen schakelen, elkaar kunnen inzetten en op die manier ervoor zorgen dat uw evenement meer dan 100 % slaagt. Entertrain onderscheidt de volgende onderdelen:

Entertrain onderdelen

  • Entertrain Party verhuur: met een compleet assortiment partygoods in de verhuur.
  • Entertrain Attractieverhuur: meer dan 250 verschillende attracties, al dan niet met begeleiding.
  • Entertrain Catering: een van de weinige cateraars die het echt anders doet dan al die anderen!
  • Entertrain Decoratieverhuur: met een gigantische hoeveelheid decoratiemateriaal, losse verhuur en complete pakketten.
  • Entertrain Paintball: met een eigen goed uitgerust paintball terrein en de mogelijkheden tot het organiseren van paintball op locatie.
  • Springkussengigant: de cash and carry tak die zich bezighoudt met springkussens in alle soorten en maten, zeer concurrerend.
  • All in Echt: niet alleen een kart en bowlingcentrum, maar ook nog eens een unieke locatie met tal van zalen en een evenementen terrein.
  • Organisatiebureau Entertrain: bedenkt en voert uit. Gespecialiseerd in creatieve concepten, en bijzondere invullingen voor speciale gelegenheden.

Neem voor meer informatie over Entertain en al onze diensten contact met ons op!