Wij geven advies op maat! Voor elk event, feest of speciale gelegenheid adviseren wij de beste keuzes.

Entertrain in een notendop

De Entertrain Group is gevestigd in het voormalige Party en Kartcenter in Echt op de Bandertlaan 9 in Echt, All in Echt genaamd. Buiten het reguliere karten en bowlen beschikken we ook nog eens over een aantal uniek ingerichte themazalen. Daarnaast hebben wij ook nog eens een compleet 5000 vierkante meter groot evenemententerrein ter beschikking, waar we zeer veel verschillende evenementen vorm kunnen geven! Tenslotte werkt Entertrain ook nog vrijwel dagelijks op andere locaties door het hele land.

Wie is de Entertrain Group ?
De Entertrain Group bestaat uit een combinatie van bedrijven, met elk hun eigen discipline, maar wel allemaal gericht op de evenementenbranche. Een aantal zelfstandig opererende onderdelen, met elk hun eigen mensen en materialen, die daar waar disciplines elkaar overlappen,  snel kunnen schakelen, elkaar kunnen inzetten en op die manier ervoor zorgen dat uw evenement meer dan 100 % slaagt. Entertrain onderscheidt de volgende onderdelen:

Entertrain onderdelen

  • Entertrain Events: Een organisatiebureau voor complete evenementen. Van bruiloft tot zakelijk event.
  • Entertrain catering: Een catering bureau voor creatieve en smaakvolle foodsolutions op locatie. Van een klein buffetje tot een compleet diner inclusief professionele service.
  • Entertrain party- en attractieverhuur: Voor losse verhuur bent u hier op de goede plek. Door ons grote assortiment zijn we zeer flexibel in de losse verhuur. Zowel online als offline te reserveren!
  • Entertrain decoratie & aankleding: Voor al uw sfeervolle aankleding een themadecoratie. Ons assortiment aan decoratie en aankleding is oneindig.
  • All in Echt: Indoor feestlocatie. Als partner van Entertrain biedt All in Echt een aantal sfeervolle ruimtes en zalen als feestlocatie. Elk zaaltje zijn unieke eigen sfeer zoals o.a. een Amsterdams- en Limburgs café,  Salsa zaal en Grote zaal. Naast deze zalen en ruimtes biedt All in Echt onderdak aan verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen, Prison Island, VR, Glow In The Dark Golf, escape room, bowlen en paintball.
  • Avonturenpark Valdeludo: Ouderwets buiten spelen in het hartje van Limburg! Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en activiteiten bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit! Valdeludo is geschikt voor ieder kinderfeestje, gezinsuitje en schoolreisje.

Neem voor meer informatie over Entertain en al onze diensten contact met ons op!